KRISTIANE HETLEVIK

Hva sier kundene

 

Jeg har fokus på en ryddig prosess og et godt samarbeid med deg som kunde. Se hva noen av kundene synes om samarbeidet med KHGrafisk. 

 
 

 

“Kristiane i KHGrafisk er en dyktig og reflektert designer som ser løsninger i kommunikasjon med sender og kunde som mottaker. Hun er ærlig og gir konkrete råd som ga oss trygg og god veiledning under prosessen. Det at hun er en god lytter gjør også samarbeidet givende og inspirerende. Kristiane har designet vår logoprofil på en profesjonell og flott måte. Vi er kjempefornøyd!”

— Heidi Hetlevik, Blomsterdekor AS


“Fantastiske Kristiane Hetlevik som jeg har samarbeidet med på flere prosjekter. Et utrolig godt samarbeid og det er en fryd å jobbe sammen. Kristiane strekker seg maks for å få til de beste løsningene og har brukeren i fokus.”

— Margrete Birkeland, Fotograf

“Kristiane has a brilliant talent and great style ideas. Her designs of the two logos I needed were so much better than anything I could have imagined! It is also a pleasure working with her. Outstanding professional. Thank you!”

— Dmitry Lukin


 

“KHGrafisk har laget design for DinMesse både til bruk for trykk samt webdesign, facebookprofil og Instagram. Vi er meget godt fornøyd med responsen fra våre kunder. KHGrafisk catcher mine behov og designer løsninger som er gode både for DinMesse og for kundene. Vi ser frem til nye spennende design i fremtiden.”

— Frode Hetlevik, Kreativ leder for DinMesse

“Vi hadde våren 2017 et godt og effektivt samarbeid med Kristiane Hetlevik – KHGrafisk, i forbindelse med utarbeidelse av ny logo for Strusshamn barnehage SA. Kristiane tok utgangspunkt i barnehagens ide og utviklet det til en logo vi nå bruker som brevmal og identifisering av brev og annen skriftlig informasjon fra barnehagen. Vi opplevde Kristiane som lydhør for våre ideer, samtidig som hun var konstruktiv og utviklende i utformingen og ga oss gode råd om bruksområder for barnehagens nye logo.”

— Arnt Magne Nautnes, Styrer i Strusshamn barnehage