KRISTIANE HETLEVIK

Blog

The London life and Internship at Esquire Magazine

 

Da var en uke allerede gått i London og jeg har fått oppleve hvordan det er å bo og jobbe i denne storbyen.  Å være en London-innbygger har vært ganske interresant. Som å kjenne lukta av øl, frityr og kloakk langs gatene. Høre gatemusikanter med sprakende karaokeanlegg og sure instrumenter. For ikke å snakke om den skjarmerende stanken av svett armhule på en velbrukt skjorte tre millimeter fra nesetippen din på "tuben", hvor det er ca 30 grader ++ og et HAV med mennesker. Å kjenne vinden som treffer deg i ansiktet i det du kommer opp fra  Piccadilly Circus station er ubeskrivelig. Vandre i trange smug i Soho hvor det kryr av fashionable mennesker som konkurrerer om å skille seg mest ut i påkledningen. Listen er lang over karakteristiske trekk med denne byen.

Men i det store og hele så trives jeg i London og jeg har fått masse ny kunnskap som "intern" i Esquire. Jeg har blant annet fått designe et par oppslag i Oktoberutgaven samt deltatt på photoshoots til "Style Section", som jeg i skrivende stund sitter å designer. Ja, og så må jeg ikke glemme de fantastiske koppene med kaffe og te jeg har laget. Selve Esquire ligger midt i travle Soho i en bygning som huser noen av de største britiske magasinene, blant andre Elle, Cosmopolitan og Bazaar.

                                                                                Septemberutgaven 2014

                                                                                Septemberutgaven 2014

 

Jeg ble også ganske overraskende kontaktet av "City Fotball Group" and jobbtilbud, som er en paraply organisasjon som eier Manchester City FC, New York City FC, Melbourne City og en minoritetsandel i Yokohama F Marinos. Dette er jo selvsagt en stor ære å bli etterspurt på den måten. Men samtidig urealistisk for meg som trives i jobben jeg har. London er bra, men ikke et sted jeg kunne tenkt meg å bo - for now..